Velkommen til gjesteboka

Takk for at du besøker heimesida mi. Skriv gjerne ei helsing i gjesteboka ved å klikke på den blå knappen. Det går òg an å setje inn bilete om du vil.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Anna Bjørnsdottir, 28. aug, 2008
Hei Aud Venke :)
Ville bare takke for tipset om Tollerstammen bloggen og informere om at 14 velskapte valper ble født i natt :D
E-post:
Skrevet av Hildegunn, 13. aug, 2008
Har lest om hundetreninga dykkar i dag. Det høyrest kjekt og sosialt ut sjølv om eg ikkje forstår halvparten. Eg og min firbeinte ven, Moses, har vor ilag med 8+8 andre i ei veke på Hardangervidda. Me fekk nydeleg vèr og fine rideturar. Trur det er 30 år sidan eg sleit meg over vidda på føtene...mykje lettare å ri!
E-post:
Skrevet av Eldbjørg Solevåg Røstvig, 9. aug, 2008
hei Aud Venke!
Først koste eg meg med reiseskildringane, - og så oppretter du heimeside også! Fantastisk! Du har absolutt ei framtid som journalist på nettet. Eg gler meg til nye innspel.
Helsing Eldbjørg
E-post:
Skrevet av Åse Elin, 6. aug, 2008
Hei Aud Venke,
Omsider har eg fått gleda av å sjå på dei flotte sidene du har laga. I am very impressed! Du har ein strålande karriere som journalist framfor deg. Legg profilen inn på jobb.no - og du blir headhønta. Gode tips om å bli headhønta finn du i pageturning Hodejegerne av Nesbø. Men framover har eg altså nok godt lesestoff på sidene dine:-)
E-post:
Skrevet av Sølvi, 5. aug, 2008
Hei Aud Venke! Har hatt mykje av sommaren utan tilgang til pc, derfor noko sein "respons" frå mi side.. Ja, du er talentfull! Kanskje du kan bli redaktør for eit hundeblad, eller eit reisemagasin? Eg blir gjerne med rundt og testar ut reisemåla, med betaling frå eit eller anna magasin! Las med stor interesse om New York, sidan eg skal dit i begynnelsen av oktober. Var der i oktober for to år sidan, men opplevde då ekstremver; Så mykje regn at undergrunnen var stengt. Elles ser eg at det er mykje dei same plassane vi har vore, men eg tek med meg nokre av tipsa dine. By the way; Fekk du med deg at på Macey`s kunne du få "Visitors card`? Dette ga mykje avslag på alt du handla. Kan ikkje hugse prosenten no.Gler meg!! Skal forresten reise til Newark-flyplassen denne gongen, medan eg sist var på JFK. Reiser med Continental Airlines, som visstnok er det einaste selskapet som har direktefly, utan mellomlanding. Sist reiste eg med Iceland Air, med mellomlanding i Reykjavik. Ok det og.
Sommaren er på hell for ein stakkars lærar, vil gå inn for lenger ferie..
Har hatt ein fantastisk sommar som begynte med jentetur til Berlin, Vidare til Kroatia med mannen. Tips : Ta gjerne fly til Split, med retur frå Dubrownik. Heilt unødvendig å bestille overnatting(slutten av juni). Reiste med ferger og buss og opplevde mykje.
Resten av sommaren har vore hytteliv. Kjerringfaktoren er høg, eg har nemleg drive matauk i stor stil: Blåbærplukking (røre og fryse), molter,
og for første gong i mitt liv har eg laga fiskekaker, over 100. Innimellom dette, og i kombinasjon har eg hatt lange og gode turar med Figo.No legg eg opp til nokre kvite dagar, har høyrt at det er lurt.... før jobben begynner neste onsdag.
Du er vel i gang, eller har du alt fått deg jobb som journalist?? Flott side!
Sølvi
E-post:
Skrevet av Gro netland, 28. jul, 2008
Hei Aud Venke og takk for sist. Kjekk kveld hos Marit, vi ble forresten værende til vel 03.00 om natta. Den harde kjernen vet du. Skjønner at du har hatt en fin ferie "over There".Men vi har det nå finest her i Norge synes jeg. Men det synes vel de fleste om sitt eget land. Så vil jeg også gratulere deg med ei flott hjemmeside. Journalistspiren er på vei ut i full blomst. Du må nok skifte jobb ja. Ser at du og Ekko trener ivrig igjen. Det er litt vel varmt for Lotta og meg så det har blitt mest sløving og lek i disse dager. Skulle gjerne hatt mob.nr ditt som du lovte meg en gang..... Snakkes snart håper jeg! Gro og Lotta
E-post:
Skrevet av Reidun , 22. jul, 2008
Hei Aud Venke!
Du imponerer stadig vekk.
Flott reiseskildring. Jeg ser deg for meg da dere ikke var enig med den hissige dama - herlig.
Gleder meg til neste å lese mer.

Reidun
E-post:
Skrevet av Hildegunn, 21. jul, 2008
Du imponerer! Jeg sitter her og sliter med å finne ut av garminen, mens du bare stuper i det...
Jeg tror du må prøve deg som journalist;)
Lykke til!
Skrevet av Elisabeth Økland, 21. jul, 2008
Så kjekk hjemmeside. Glede meg te masse besøk på denne :-)
E-post:
Skrevet av Ann Helen Braathen, 21. jul, 2008
Hei :-)

Fantastisk flotte foto og herlig reiseskildring! Sida er lagt til blant favorittene og jeg gleder meg til fortsettelsen. Bever er litt skeptisk til bjeffedyr, men håper ellers på besøk snart...
E-post:
Skrevet av Else Vargervik, 21. jul, 2008
Hei og god natt.
Har no sitte og kost oss med krabbe og eit glas med noko oppi. Skulle sjekke mailene mine før eg la meg, og oppdaga at du hadde fått deg noko som vissnok heiter blogg. Er ikkje så godt kjendt med alt det nya som me kan få til når me har ein datamaskin. Skal prøva å holda meg oppdatert med det som du legg ut. Helsing Else
E-post:
Skrevet av Gro Larsen, 20. jul, 2008
Heia
Jeg blir stadig imponert av datakunnskapene dine, ja. Flott hjemmeside!! Lykke til med videre arbeid på den.
Gleder meg til å lese dine reiseskildringer, noe jeg ikke har fått tid til å gjøre ennå.

Klem fra Gro og Maja
E-post:
Skrevet av Marit Malmin, 20. jul, 2008
Gratulerer med ny hjemmeside!! Den var kjempefin:)
Hilsen Marit og Punky
E-post:
Skrevet av Ekko, 20. jul, 2008
Hei.
Eg sender ei helsing eg sånn at det ikkje er så tomt her. Ikkje rart forresten for ingen veit om oss...
E-post:

Nyeste kommentarer

21.06 | 00:09

Kjempegod ide!!!

...
21.06 | 00:07

nydelige bilder!!

...
06.04 | 22:57

Så flott!

...
10.03 | 00:07

Havets Katedral synes jeg var veldig god. Også pga Mechelen, Mechelen er nå en liten by i Belgia, men da var den hovedsetet for BeNeLux områdedt.

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE